MENÜ
!!! 100.000-Ft összegű vásárlás felett INGYENES a kiszállítás !!!
+36 (30) 246-0670
Gyors infó és rendelés, ha kell azonnal regisztrálás nélkül telefonon
  • Electrolux EOB9956XAX, beépíthető gőz sütő

Electrolux EOB9956XAX, beépíthető gőz sütő

Garancia: Gyártói garanciával
Állapot: Új
Cikkszám: EOB9956XAX
Elérhetőség: Nincs készleten
Szépséghibák:
Nincs
Ár: 329 900 Ft
Akciós ár: 289 990 Ft
  • Leírás
  • Adatok
Leírás
Leírás

Tegye még intenzívebbé kedvenc ízeit!

Ha a Combi Steam Pro sütő professzionális Full Taste Steam System rendszerével készíti az ételeket, minden fogás garantáltan élmény lesz! Ez a készülék három üzemmóddal rendelkezik: forró levegős sütés, gőzsütés, illetve a kettő kombinációja. Kombinált üzemmódban automatikusan szabályozza a hő és a gőz legmegfelelőbb arányát, s ezáltal minden alkalommal gondoskodik az aranyló és ropogós külső kéregről, valamint a nedvdús és zamatos belső állagról. Akár húst, kenyeret vagy egy finom süteményt süt, akár az éttermi készülékek által inspirált Sous Vide technikát alkalmazza valamilyen fogáshoz, biztos lehet abban, hogy az eredmény felül fogja múlni az elképzeléseit.

Fedezze fel az ízek és zamatok új világát!

A Sous Vide funkció használatával vákuumzárt tasakban, a fűszerekkel és ízesítőkkel együtt, alacsony hőmérsékleten párolhatja az ételt. Ez a módszer rendkívüli mértékben fokozza az ízeket, és páratlan puhaságot és textúrát garantál.

Mindig a legmegfelelőbb beállítások

Az egyedülálló Vario guide funkció 220 előre beállított receptet kínál. A teljes színt Tartományú, érintőképernyős kijelző beépített szakácskönyve inspiráló recepteket ajánl, részletezve a hozzávalókat és az elkészítés módját is. A sütő automatikusan beállítja a kiválasztott receptnek megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat és időtartamot. A beállított értékeket egyéni elképzeléseinek megfelelően, bármikor módosíthatja.

Könnyű tisztítás a gőz erejével

A gőztisztítási program segítségével a sütő is mindig ragyogóan tiszta lehet - erőlködés nélkül. Kijelzőjén emlékeztető jelenik meg, ha a belső felület tisztításra szorul, s be kell kapcsolnunk a programot.

Eltávolítás és utántöltés egyetlen egyszerű mozdulattal

A sütő víztartálya nagyon könnyen kivehető, és a vízcsapnál egyszerűen feltölthető. Csak egy gombnyomás, és a feltöltés után tűzhelye máris készen áll a következő finom étel elkészítésére.

Korszerű ételszonda a tökéletes ízek és állagok érdekében

Ez az egyszerűen használható ételszonda részletesebb betekintést biztosít a sütés folyamatába, "belelát a hús belsejébe". Miután beállította a megfelelő készültségi fokot (nyers, közepes vagy átsült), a szonda értesítést küld, és kikapcsolja a sütőt, amikor az étel elkészült.

Adatok
Adatok
KialakításBeépíthető
Teljesítmény3000 W
Kapacitás73 l
KijelzőVan