MENÜ
!!! 100.000-Ft összegű vásárlás felett INGYENES kiszállítás és beüzemelés !!!
Gyors infó és rendelés, ha kell azonnal regisztrálás nélkül telefonon

Garanciális ügyintézés

Minden általunk forgalmazott nagy háztartási gépre cégünk a 151/2003 (IX.22) kormányrendeletben előírt garancia idővel értékesíti készülékeit.

Ez terméktől függően eltérő. Outlet termékekre legalább 12 hónap a garanciát válallunk. Azonban ezen felül vannak a gyártótól meghatározott több éves garanciával rendelkező termékek is kínálatunkban.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

Nem tartozik jótállás alá, ha a hiba az alábbi problémákból fakadóan következett be:

Garanciális hiba bejelentés menete:

Ha a fent felsoroltak kizárhatóak készülékének meghibásodásában akkor garanciális problémáját bejelentheti telefonon (+3630/680-1959) vagy email üzenetben (info@muszaki-webaruhaz.hu).

A bejelentéshez szükséges adatok:

Nagyon sok esetben szervizes kollégáink telefonon is tudnak a probléma elhárításában segíteni amennyiben ez az Ön készüléke esetén nem lehetséges akkor a meghibásodott készüléket üzletünkbe kell beszállítani, itt vesszük át javításra és szállítjuk tovább a szakszervizbe. A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes jótállási jegy bemutatása. /Amennyiben a készülék jótállási jegye elveszett a számla is elegendő a garanciális jogainak érvényesítéséhez./

Kérjük, amennyiben harmadik fél közreműködésével (pl. futárszolgálat) juttatja el készülékét üzletünkbe, mindenképpen alaposan becsomagolva adja át a terméket. A csomagolás nélkül futárnak átadott készülékek szállításból eredő sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az általunk futárkézbe adott készülékek csomagolásáról cégünk minden esetben gondoskodik.

Együttműködésüket köszönjük!

TOP Műszaki és Outlet Kft.